UTBILDNING
1969 - 73 Lärarhögskolan i Karlstad med en mycket inspirerande undervisning i Färg och Form. Jag har sedan gått ett antal kvällskurser och veckokurser men ser mig själv som autodidakt. Jag har tidigare inte varit verksam som konstnär men har under de senaste fyra åren valt att satsa helhjärtat på mitt stora intresse.

TEKNIK OCH MOTIV
Jag målar i akryl och i huvudsak på duk. Tror mig ha hittat min egen personliga stil bl.a. genom att jag låter färgen flöda generöst och bygga upp en spännande struktur i mina verk. I alla mina tavlor lägger jag ner stor omsorg och mycket tid.
Jag har behov att variera mig i mitt skapande, vilket tydligt märks då jag blandar hejvilt bland olika motiv men min ”teknik” är densamma. Jag vill överraska och försöker att måla tavlor som innehåller glädje och mycket rörelse. Ofta är motivet och ämnet inte i fokus utan istället att utveckla och variera motivet till en spännande och livfull bild.
Motiven kan också ligga i gränslandet mellan det abstrakta och det föreställande, vilket förhoppningsvis lämnar personligt tolkningsutrymme åt betraktaren.

UTSTÄLLNINGAR
1991 ”Trial and Error” Galleri Björkwall, Täby C
2004 ”Färg och form” Galleri Lisart, Stockholm
2005 ”In my way” Hotel Birger Jarl, Stockholm
2006-07 ”A walk on the wild side” Galleri Rica, Stockholm
2007 Konstnärsdagarna, Saltsjöbadens Centrum
2007 Konst i natten – ”Lysnatta” – Stenegård, Järvsö

SEPARATUTSTÄLLNINGAR
2005 ”Greta Garbo 100 år” Hotel Birger Jarl, Stockholm

REPRESENTERAD
Gamla Alléteatern, Stockholm
Hotel Birger Jarl, Stockholm
Samt ett flertal utställningar på olika företag, bl.a. inom bank- och försäkring